Website

Hier moet het gebeuren

Website maken

Qua online marketing is de website het belangrijkste element. By far. Dit is de plek die wordt gevonden op Google. Waarnaar je kan verwijzen vanuit je Social Media kanalen. Waar je je producten en diensten presenteert, vertrouwen wint en leads genereert. Waar je herkend wordt en verkoopt.

Creëer een band met jouw bezoekers, je zult ervoor beloond worden

Het is overbodig te zeggen dat de focus steeds meer naar online gaat. We bestellen vanaf de bank onze boodschappen, boeken online onze vakantie en reserveren een ticket voor ons favoriete concert.

Maar waarom gaat iemand naar jouw website? Waarom ga jij naar een website?

In de eerste plaats is de content van belang. Wanneer er slechts twee pagina’s op de website staan met een paar zinnetjes en een plaatje, heb jij het waarschijnlijk na één keer wel gezien. Je hebt een reden nodig om terug te komen, zoals het vinden van relevante informatie, het gebruik van een makkelijke tool, of het aanbod van de juiste producten tegen een interessante prijs. Het liefst wil je ook een website die een beetje makkelijk in gebruik is, want die ene website waar je niets op kon vinden sla je voortaan over. Toch? Dat geldt overigens ook voor Google: als de zoekmachine de juiste informatie lastig kan vinden op jouw website, zal hij je niet belonen met een hoge ranking.

Daarnaast leent een goede website zich perfect om jouw huisstijl, identiteit en producten met elkaar te laten verenigen. Dit helpt om een connectie te creëren met jouw bezoekers. Want zeg nou zelf, als de website van Ikea nu ineens knalrood zou zijn, denk je waarschijnlijk: ‘Zit ik wel goed?’

Op de Tromp Marketing Acedemy leer je waar je rekening mee moet houden bij het bouwen, bijhouden en/of updaten van een website rekening. Hierdoor ontstaat een perfecte marketingmix die meer bezoekers en vooral meer leads realiseert.

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: