Content

Waarom is content zo hip?

Content - De inhoud van jouw merk

De meest bizarre termen vliegen om je oren: storytelling, inbound, engaging, newsjacking, influencing, whitepapers. Vrij vertaald betekent content natuurlijk inhoud en dat is precies wat het is. De inhoud van jouw website, webshop, social media, nieuwsbrieven, et cetera. Of nog korter: Tekst, foto’s, video’s en graphics.

Verleid jouw klant met te gekke content!

Waar huisstijl en website dragers zijn, is content het verhaal van jouw bedrijf. Wat je doet. Waarom jouw klant het moet hebben.

Content is de belangrijkste reden waarom iemand jou bezoekt. Maak de content voor jouw bezoeker daarom zinvol, nuttig, informatief, leuk, boeiend, waardevol, prettig, relevant. Met content kun je het verschil maken. Hiermee kun je iemand verleiden om je te gaan volgen, om een lead te worden en uiteindelijk een klant.

Tromp Marketing Academy helpt jou de gevoelige snaar te raken. Content waar jouw bezoekers blij van worden. Een reden om jou te bezoeken en weer terug te komen. Te geloven in jouw bedrijf, je te vertrouwen. Content die jouw merk versterkt. 

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: