Content Marketeer & Fotograaf

Ik ben een enthousiaste content marketeer en fotograaf met passie voor het creëren van krachtige beelden en overtuigende teksten. Mijn doel is om bedrijven te helpen hun producten of diensten te versterken. Ik werk nauw samen met mijn klanten, omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in het behalen van succes voor hun bedrijf.

Met een achtergrond als chef-kok in de horeca heb ik een uniek perspectief op het versterken van merken in de Food- en Hospitality wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in planning, organisatie en duidelijke communicatie weet ik precies hoe ik met mijn creatieve geest de juiste snaar kan raken.

Sylvia Fransen Freelance Content Marketeer

Bij mijn bedrijf PUUUR photography draait alles om puurheid, duidelijkheid en eerlijkheid. Ik geloof dat oprechtheid en jezelf zijn de sleutel zijn tot succesvolle samenwerkingen. Met een flinke dosis humor zorg ik ook nog eens voor een ongedwongen sfeer waarin de beste ideeën ontstaan.

Als content marketeer duik ik met veel plezier in het schrijven van productpagina’s, blogs, nieuwsbrieven en teksten voor sociale media. Mijn klanten kunnen op mij rekenen voor een complete contentplanning, vanaf de eerste vonk van inspiratie tot aan de laatste pixel op het scherm.

Enkele van mijn mooie en succesvolle samenwerkingen zijn onder andere met: Verstegen Spices & Sauces, Beef & Steak, Royal Cosun, Fyron, Royal Steensma en Sherpa Marketing.

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: