Digital Marketing Team Lead | SEA & SEO (SEM) Specialist | Data & Analytics Expert | Content Strateeg

Pieter heeft een hart voor alles wat met marketing te maken heeft, en is constant bezig met het up-to-date zijn van de nieuwe ontwikkelingen in marketingland. Hij kenmerkt zich als creatieveling en analist, een combinatie die mooi samenkomt in de marketing, waarbij content en data centraal staan. 

Pieter Hogenbirk freelance digital marketeer

Pieter heeft de afgelopen jaren als freelancer al heel wat mooie interim-eindklanten blij mogen maken, waaronder op nationaal vlak de Bruna, Landal GreenParks, De Telegraaf en de NCOI. Ook heeft hij voor internationale organisaties in het buitenland gewerkt, zoals voor Montblanc, Ansell en TotalEnergies. Daarnaast ondersteunt hij regelmatig vooraanstaande marketingbureaus, zoals dentsu, AdWise en Reprise Digital. Op zowel zijn LinkedIn als zijn websites Piet-R Digital Marketing en The Dutch Digital Marketing Man) zijn de lovende reviews van zijn klanten te lezen. 

Als trots lid van de Sales Marketing Group beschikt Pieter over een breed scala aan vaardigheden, waaronder SEA, SEO, e-mailmarketing, beheer van marketplaces, analytics, copywriting, DTP, content creatie, social media en strategie. Heb jij behoefte aan een marketeer die zowel uitvoerend als strategisch en coördinerend sterk is? Pieter is je man! Contacteer hem via +31615000584, of via onderstaand contactformulier!

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: