Grafisch vormgever

Naomi is een veelzijdige grafisch vormgever met een uitgebreide ervaring en een breed scala aan vaardigheden in haar gereedschapskist. Met een scherp oog voor detail en een passie voor creativiteit, heeft Naomi zich bewezen als een waardevolle asset in de wereld van design en marketing.

Haar expertise strekt zich uit over verschillende tools en programma's, waaronder Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator, evenals Canva, Shopify, Klaviyo en ProCreate. Deze technische vaardigheden stellen haar in staat om hoogwaardige ontwerpen te creëren, variërend van logo's en branding tot POS-materialen en nieuwsbriefontwerpen. Haar vermogen om creatieve concepten tot leven te brengen met behulp van digitale illustratie en fotografie voor sociale media is van onschatbare waarde gebleken voor haar werkgevers.

Naomi Goldsteen-Oostveen Freelance Grafisch Vormgever

Naomi's professionele reis begon als productontwikkelaar en grafisch vormgever bij My Brand Amsterdam, waar ze verantwoordelijk was voor het ontwerp en de styling van collecties, het opstellen van technische specificaties voor productie en het coördineren van fotoshoots. Vervolgens verfijnde ze haar vaardigheden bij 10 FEET, waar ze zich toelegde op grafisch ontwerp, DTP en contentcreatie voor sociale media en nieuwsbrieven.

Haar rol als beeldmarketeer bij Invition stelde haar in staat om haar creatieve horizon te verbreden door contentcreatie en marketingstrategieën voor sociale media te ontwikkelen, samen met styling en fotografie. Bij Hola BB Amsterdam zette Naomi haar talenten in voor grafisch ontwerp, illustratie en contentcreatie, waarbij ze zich richtte op sociale media, websites, nieuwsbrieven en beurzen. 

Daarnaast is Naomi de trotse eigenaar van Studio Naokies, waar ze haar passie voor grafisch ontwerp, branding, illustratie en contentcreatie kanaliseert. Hier biedt ze een scala aan diensten aan, waaronder logo-ontwerp, branding, digitale illustratie en contentmarketing. Haar liefde voor abstract schilderen en haar creatieve geest maken haar een unieke kracht in de industrie.

Naast haar technische vaardigheden en professionele ervaring, beschikt Naomi over een reeks soft skills die haar helpen om effectief te communiceren, samen te werken en te gedijen in elke werkomgeving. Haar sociale, ondernemende, perfectionistische, communicatieve en optimistische houding maken haar een gewaardeerd lid van elk team.

Kortom, Naomi is niet alleen een ervaren grafisch vormgever en illustrator, maar ook een gepassioneerde creatieve professional die gedijt in uitdagende en dynamische omgevingen. Met een scherp oog voor detail en een eindeloze bron van creativiteit, is ze klaar om haar stempel te drukken op elke creatieve onderneming waar ze zich aan verbindt.

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: