Enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte marketing strateeg

Mandy is een enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte marketeer die steeds op zoek is naar kansen om waarde toe te voegen voor klanten, door op het juiste moment en plaats relevante proposities te initiëren.

Als mens is ze een echt mensen mens, maakt heel makkelijk contact, ze is ook echt geïnteresseerd in de ander en in staat mensen en teams met elkaar te verbinden.

In haar werk laat ze zich leiden door marktonderzoek en klantinzichten, meten is weten, alleen daardoor kom je tot de juiste oplossing. Ze zorgt eerst dat de basis goed is en voeg dan extra’s toe, die voor een wow-moment bij de klant zorgen. Hierdoor raak je je klant echt en dat zorgt voor een geweldige customer experience, wat uiteindelijk zal leiden tot een goede NPS-score.

Mandy Pijls-Klemann | Freelance Marketing Strateeg

Verder is ze heel initiatiefrijk en organiseren en ondernemen zit echt in haar bloed. Zo heeft ze verschillende proposities ontwikkeld (B2B en B2C), grote market launches gedaan, ATL campagnes begeleid en (klant)events georganiseerd. Tot slot heeft ze ook ervaring met merkpositionering, customer journey optimalisatie, content, loyalty, budgetbewaking, stakeholdermanagement, on- en offline campagnes en de aansturing van media- en reclamebureaus.

Ze is dus een breed georiënteerde en geïnteresseerde marketingcommunicatieprofessional die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om haarzelf of de organisatie van haar opdrachtgever te onderscheiden. Door haar allround ervaring binnen verschillende (corporate) organisaties kan ze als freelancer waarde toevoegen aan uw organisatie. Met Big Dream wil ze organisaties, van klein tot groot helpen met hun marketing- en/of communicatievraagstukken, voor een specifieke opdracht of tijdelijke invulling van een rol. 

Kennismaken? lijkt me heel leuk om een (digitale) kop koffie te drinken en te sparren wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: