Werkwijze

Tromp Marketing Academy

Trainingen op het gebied van online marketing. Ik heb praktijkervaring sinds 2005 en alleen datgene dat het beste werkt heb ik gebundeld in de trainingen, zodat jij jaren van pionieren overslaat.

Online trainingen voor marketeers

Mijn missie is om zoveel mogelijk marketeers beter te maken in online marketing, daarom worden alle trainingen online aangeboden. Dat past ook wel bij het thema online marketing, vind je niet?

Trainingen

Online Marketing trainingen cursus customer journey
Portal marketing trainingen

Portal marketing trainingen

Bij het afnemen van een cursus krijg je toegang tot de ledenomgeving waarin je ontdekt hoe je met online marketing meer resultaten haalt. Per onderwerp deel ik waardevolle inzichten per video en leg ik je stap-voor-stap uit wat je moet doen. Alle presentaties deel ik met je via een downloadlink en jouw opgedane kennis wordt getoetst met korte testjes.

Portal online trainingen

Direct toepassen in de praktijk

Ik vind het super belangrijk dat je resultaten gaat halen in de praktijk, dat is het doel van deze cursussen. Daarom krijg je huiswerk, om de nieuwe inzichten direct toe te passen op jouw werk.

Community om ervaringen uit te wisselen

De ervaring leert dat je ook veel van elkaar kunt leren, daarom is er in dezelfde ledenomgeving een community zodat je met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Deze community is gratis toegankelijk voor iedereen die een account aanmaakt op leden.trompmarketing.nl. De cursussen zijn pas toegankelijk na betaling.

Gratis community 

Community om ervaringen uit te wisselen
Begeleiding online marketing training cursus

Persoonlijke online begeleiding

Persoonlijke begeleiding is exclusief voor deelnemers aan de Marketing Skills Academy. Via de online portal kan je om feedback vragen op alle modules van de cursus of de implementatie hiervan in de praktijk. Loop je even vast, stel je vraag en je wordt weer snel op weg geholpen.

Wie ben ik?

Ik ben Maarten Tromp en sinds 2005 marketeer. Met vallen en opstaan heb ik geleerd hoe je succesvol met online marketing klanten werft. Mijn praktijkervaring heb ik gebundeld in de Customer Magnet Methode™, zodat jij al die jaren pionieren in één stap overslaat.

Meer over Maarten

Gratis E-book '7 klanten per dag in 4 stappen'

Ontdek hoe jij als marketeer direct beter wordt in online marketing en wél klanten werft dankzij de Customer Magnet Methode™.

Maak nu het verschil in 4 eenvoudige stappen.

Download gratis het E-Book.

 

Zoek op deze website:

Word beter in marketing

Persoonlijke begeleiding

Customer Magnet Methode™

Haal meer resultaten

Van frustratie naar resultaten

Download gratis het e-book 7 klanten per dag in 4 stappen en ontdek hoe je als marketeer het verschil maakt!