DIY marketingcursus

Meer omzet dankzij online marketing

Word een expert in marketing.

Online marketingcursus

Online marketingcursus

Bij Tromp Marketing hebben we gemerkt dat er veel vragen komen van collega marketeers. Daarom hebben we besloten om een marketingcursus op te zetten, waar we onze hele ziel en zaligheid in zullen leggen. Al onze kennis zullen we met je delen, zodat je zelf aan de slag kan om effectief leads en klanten te werven met online marketing.

Inhoud marketingcursus

Inhoud marketingcursus

De precieze inhoud kunnen we nog niet verklappen, deels ook omdat de cursus nog in de maak is. Wel kunnen we zeggen dat we de cursus zo waardevol mogelijk willen maken, met alle ins- en outs van bewezen online marketingstrategieën die we zelf door jaren heen hebben getest en toegepast. Hierdoor sla in een stap jaren van pionieren over en leer je direct wat zeer effectieve marketing is. De cursus zal bestaan uit een krachtige combinatie van marketingstrategieën, die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor ben je in staat een winstgevende customer journey te bouwen.

Doel van marketingcursus

Het uiteindelijk doel van marketing, is het geïnvesteerde geld in marketing dubbel en dwars terug te verdienen. Marketing is een verbastering van de woorden ‘market’ en ‘getting’; de markt verkrijgen. Het doel van de cursus is dat jij of jouw medewerker zélf gaat leren, welke marketingstrategieën je moet toepassen en hoe, zodat je omzet gaat genereren voor jouw bedrijf.

Doel van marketingcursus
Hoe wordt de cursus gegeven?

Hoe wordt de cursus gegeven?

De cursisten kunnen online en in hun eigen tempo de cursus volgen. Natuurlijk zal er de ook gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en wordt er feedback gegeven op de vorderingen. 

Wanneer?

Het doel is om 1 juli live te zijn met de cursus. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan even via onderstaande knop en we geven je een seintje als de cursus klaar is.

Geef mij een seintje

Gratis E-book

Ontdek hoe jij als marketeer direct beter wordt in online marketing en wél klanten werft dankzij de Customer Magnet Methode™.

Maak nu het verschil in 4 eenvoudige stappen.

Download gratis het E-Book.

Stel hier je vraag:


Zoek op deze website:

Word beter in marketing

Persoonlijke begeleiding

Customer Magnet Methode™

Haal meer resultaten

Van frustratie naar resultaten

Download gratis het e-book 7 klanten per dag in 4 stappen en ontdek hoe je als marketeer het verschil maakt!