Strategische Marketeer

Sinds 2004 is Gert ondernemer en online marketeer. Zijn passie ligt in het helpen van organisaties en ondernemers die hun ambities willen waarmaken en daar ook online marketing voor willen inzetten. Denken in mogelijkheden en bouwen aan succes voor zijn klanten!
Met zijn ervaring in uiteenlopende branches en een groot netwerk van collega marketeers kan Gert je helpen aan verfissende ideeën en creatieve oplossingen.

Gert Dobbenberg freelance strategisch marketeer

"Bedrijven en ondernemers hebben enorm veel baat bij doeltreffende marketing. Online én offline.

Maar de ene marketing aanpak is de andere niet en het is daarom erg belangrijk om samen eerst de succesfactoren te bepalen.
Daarmee bouwen we stap voor stap aan een successtrategie door het marketing budget alleen daar te besteden waar successen te verwachten zijn.


Lukt het nog niet? Dan is het eenvoudig bijsturen.
Slaat de campagne goed aan? Dan kunnen we snel opschalen en het succes maximaliseren.

Een mooi spel van ondernemen en pionieren.

Als sparringpartner van marketeers en oindernemers help ik bedrijven en organisaties aan het bouwen van een werkendemarketing strategie, en als dat nodig mocht zijn, aan een goed verkoopverhaal.

Ga ook voor online marketing succes!
We smeden we jouw ideale marketingstrategie, waar de juiste klanten mee worden bereikt. We bouwen samen doelgerichte campagnes met meetbare doelstellingen en ik bewaak de voortgang en zorg dat het beschikbare budget verantwoord en optimaal wordt besteed, zodat je het maximale uit je marketing investering haalt en je bedrijf volop in zijn kracht komt te staan.

Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag hieronder of maak een kennismakings afspraak via https://calendly.com/gertdobbenberg.
Op jouw succes!"

Marketing Freelancers

Alle specialisaties vertegenwoordigd

Haal meer resultaten

In elke stap v/d Customer Journey

Waar kunnen we bij helpen?

Ben je op zoek naar een freelancer? Ben je zelf een freelancer en zoek je werk?

Zoek op deze website: